Behangen


Behang is er in diverse stijlen en soorten verkrijgbaar. Van klassiek, modern, retro, barok, romantisch tot behang voor de baby- of kinderkamer in effen of patroon behang.
Er wordt ook veel gebruik gemaakt van glasweefselbehang. Dit heeft als voordeel dat het stootvast is, in verschillende patronen te verkrijgen en in elk gewenste kleur afgewerkt kan worden. Gaat het om de sfeer en uitstraling of juist om de bescherming of goede reiniging van de wanden. Voor elk vertrek kan de juiste keuze gemaakt worden met behulp van de behangboeken die Deco Color Assen voor u ter beschikking heeft.

 

Stucadoren


Deco Color Assen weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen. Door kennis, voldoende ervaring, en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld.
Met die juiste ondergrond zal het eindresultaat na het schilderen of behangen veel mooier zijn.

Glaszetten


Voor de levering van vele soorten glas zoals figuur- en matglas, zonwerend-, isolerend-, geluids- en brandwerend glas, veiligheidsglas, glazendeuren en decoratief glas bent u bij Deco Color Assen op het juiste adres.
Ook ventilatie/ kruisroeden of luxaflex/ screens tussen isoglas is geen probleem. Tevens kunt u ook voor de restauratie van waardevolle glas-in-lood ramen bij mij terecht.

Wallprints


Ook fotobehang en grote wallprints behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Deco Color Assen beschikt over een ruime en zeer gevarieerde collectie. Met behulp van onze behangboeken kunt u rustig uw keuze bepalen.

Houtreparatie


Het op tijd onderkennen van houtrot is een heel belangrijk gegeven binnen de schildersbranche. Je kunt prachtig schilderwerk leveren, maar als dat wordt aangebracht op rottend hout, heeft het niet veel zin. Ook houtreparatie is één van de werkzaamheden die Deco Color graag en goed voor u uitvoert. Onderhoud en/of renovatie van uw kostbare pand is bij ons in professionele handen.

Decoratie


Voordat ik schilder werd heb ik jarenlang als decoratie adviseur gewerkt. Graag help ik daarom bij het aanbrengen van decoratie in uw schilderwerk of adviseer ik u bij de decoratie in en om uw huis.

Sierlijsten en rozetten


Om uw woning te verfraaien kunnen wij sierlijsten en rozetten op wanden en plafonds plaatsen. Dit geeft uw interieur een klassieke of moderne uitstraling en verbergt krimpscheuren. Hierin zijn er diversen mogelijkheden die wij u graag laten zien.

Contact

Deco Color Assen
Kristalstoep 9
9403 RT Assen

tel. 0592-375873
mob. 0612357501
info@decocolorassen.nl

Bianca Kor

Hallo, mijn naam is Bianca Kor. Sinds 2006 run ik schildersbedrijf Deco Color Assen. Schilderen is mijn passie. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een prachtig resultaat op te leveren. De wens van de klant staat daarbij centraal. Ik sta voor vakmanschap en probeer van elke klus weer een succes te maken. Mijn vrouwelijke intuitie helpt me daarbij.

Tijdelijk verlaagd BTW tarief

Met ingang van is gedurende een jaar het verlaagd btw-tarief van toepassing op arbeid bij alle renovatie- en herstelwerkzaamheden die in en aan de woning wordt verricht. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten.
Vraag nu naar uw mogelijkheden.