Schilderwerk Buiten

Het hoofdbestanddeel van de werkzaamheden van Deco Color Assen bestaat uit het schilderen van huizen in particulier bezit, maar ook kantoorgebouwen en winkelpanden behoren tot het klantenbestand. Net als bij een auto, is het plegen van onderhoud aan uw pand noodzakelijk. Het is in uw belang de kosten van het onderhoud door het tijdig professioneel laten schilderen van uw woning zo laag mogelijk te houden. Zo voorkomt udat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden en u meer kosten moet maken.

Particulieren

eerst neem ik uw wensen en de huidige situatie met u door. Daar waar nodig geef ik adviezen en ook kan ik u helpen bij het uitzoeken van de juiste kleuren. Deco Color Assen is een klein schilderbedrijf en u zult altijd persoonlijk kontakt met mij hebben en u weet u wie u in huis haalt. Het is daardoor voor u niet noodzakelijk om vrij te nemen wanneer wij in of om het huis aan het werk zijn, u kunt ’s morgens gewoon naar uw werk en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Het is ook mogelijk uw huis tijdens uw vakantie te laten schilderen. Ik zorg ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid gebeurt en neem hierbij de veiligheid van uw eigendom uiterst serieus.
Ik hoop u snel te spreken!Bedrijven


Nieuwbouw, onderhoud aan uw kantoor- of bedrijfspand veroorzaakt soms, zeker als het om het binnenschilderwerk gaat, overlast voor uw bedrijfsvoering. Met de ervaring die schildersbedrijf Deco Color Assen op dit gebied heeft kunt u er op rekenen dat door de flexibele opstelling van ons dit tot een absoluut minimum beperkt wordt.
Wilt u meer kleur in bedrijf brengen, ook daarvoor bent u bij Deco Color Assen. Na een kleuradvies en een schilderbeurt van ons staat uw bedrijf er weer gekleurd op!

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP
Een vakkundig aangebrachte verflaag op uw kozijnen en andere gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud voor een lange levensduur en het verhoogt de uitstraling van uw pand. Deco Color Assen heeft ruime ervaring in het schildersvak en wij kunnen een meerjaren onderhoudsplan voor u maken. Hierdoor worden de gevelelementen goed onderhouden en de kosten gespreid.

Contact

Deco Color Assen
Kristalstoep 9
9403 RT Assen

tel. 0592-375873
mob. 0612357501
info@decocolorassen.nl

Bianca Kor

Hallo, mijn naam is Bianca Kor. Sinds 2006 run ik schildersbedrijf Deco Color Assen. Schilderen is mijn passie. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een prachtig resultaat op te leveren. De wens van de klant staat daarbij centraal. Ik sta voor vakmanschap en probeer van elke klus weer een succes te maken. Mijn vrouwelijke intuitie helpt me daarbij.

Tijdelijk verlaagd BTW tarief

Met ingang van is gedurende een jaar het verlaagd btw-tarief van toepassing op arbeid bij alle renovatie- en herstelwerkzaamheden die in en aan de woning wordt verricht. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten.
Vraag nu naar uw mogelijkheden.