Wandafwerking

De binnenzijde van uw woning, appartement, pand of kantoor speelt waarschijnlijk een grote rol in uw leven. Niet voor niets is het daarom van belang om deze kleur, vorm en uitstraling te geven waar u zich goed bij voelt. Omdat iedereen zijn/haar eigen wensen heeft is het belangrijk deze wensen goed te bespreken. Schildersbedrijf Deco Color Assen is gespecialiseerd in alle vormen van wandafwerking. Van het aanbrengen van structuurverf, verschillende kleuren muurverf en glasweefsel behang tot de meest exclusieve wandbekleding. het is bij Deco Color Assen in goede handen. Wij geven u graag een uitgebreid advies en eventueel in combinatie met schilderwerk.

Muur- en decoratieve verven
Een ruimte krijgt extra klasse door strak afgewerkte wanden en plafonds. Met verschillende kleurmogelijkheden en kwaliteitsproducten leverbaar in grote verscheidenheid aan kleuren en diversen glansgraden wordt bij alle plafonds en wanden het beste esthetische resultaat bereikt. Het is mogelijk de muren te voorzien van een decoratieve (muur)verf . Muurverven zijn er in verschillende kleuren,effecten en motieven leverbaar.Winterschilder

Iedereen kent de winterschilder!
Deco Color Assen is ook lenteschilder, zomerschilder, herfstschilder!
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagschilder.
Maar bovenal kwaliteitschilder in alle seizoenen en op alle dagen van het jaar!


Uw huis van binnen laten schilderen is in de winter een heel stuk voordeliger, want wij geven u 10% winterschilderkorting op onze offerte. De winterschilderkorting geldt in de periode van november 2017 tot en met maart 2018 voor particulieren.
Kwaliteit waar u warm van wordt en korting waar u van gaat smelten!!

Schilderwerk binnen

Bij onderhoud van de woning wordt het binnenschilderwerk nog weleens vergeten. Uiteraard heeft het binnenschilderwerk minder te lijden onder diverse weersinvloeden dan het buitenschilderwerk. Maar ook binnenschilderwerk vergt een goede en gedegen aanpak. Door uw woning of bedrijfspand ook van binnen goed in de verf te zetten beschermd u het houtwerk optimaal. Daarnaast zorgt het schilderwerk uiteraard voor een stukje decoratie. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van decoratie komt me hierbij goed van pas. Uw wensen staan hierbij centraal en uw tevredenheid is mijn hoogste doel!

Contact

Deco Color Assen
Kristalstoep 9
9403 RT Assen

tel. 0592-375873
mob. 0612357501
info@decocolorassen.nl

Bianca Kor

Hallo, mijn naam is Bianca Kor. Sinds 2006 run ik schildersbedrijf Deco Color Assen. Schilderen is mijn passie. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een prachtig resultaat op te leveren. De wens van de klant staat daarbij centraal. Ik sta voor vakmanschap en probeer van elke klus weer een succes te maken. Mijn vrouwelijke intuitie helpt me daarbij.

Tijdelijk verlaagd BTW tarief

Met ingang van is gedurende een jaar het verlaagd btw-tarief van toepassing op arbeid bij alle renovatie- en herstelwerkzaamheden die in en aan de woning wordt verricht. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten.
Vraag nu naar uw mogelijkheden.